perjantai 28. elokuuta 2009

13. taivas

Monet olennot Anuhacin muinaiselta maalta saivat luvan vetäytyä kosmiselta tasolta ja lykätä työtään kohti itseoivallusta muuttuneen maapallon kultaiseen aikakauteen saakka. - Samael Aun Weor


On paljon, mitä voimme oppia kaikista noista koodikirjoituksista. Muinaisina aikoina, sanoo traditio, lapset, joita ei oltu kastettu, jotka kuolivat viattomuuden tilassa - koska tällä tavoin asiat ilmaistiin myös Anahuacin maassa - astuivat 13. taivaaseen. Meidän täytyy ymmärtää tämä täsmällisesti.

Ne, jotka ovat poistaneet egon, mutta eivät ole luoneet Olemuksen olemassaolon korkeampia kehoja, voivat vetäytyä kosmiselta tasolta ja astua Aeon 13:nteen - tällä kertaa ilmaisten asian Pistis Sofian kielellä.

Nuo sielut, muinaisessa Meksikossa sanottiin, pystyivät palaamaan tulevaisuudessa, sen suuren katastrofin jälkeen, joka on kohtaamassa meitä. Siksi ei ole outoa, että monet olennot Anuhacin muinaiselta maalta saivat luvan vetäytyä kosmiselta tasolta ja lykätä työtään itseoivallusta kohti tulevan muuttuneen maapallon kultaiseen aikakauteen saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti