perjantai 28. elokuuta 2009

Alkemian mysteerit, kuiva elohopea (ego)



Rakkaat Gnostiset toverit, pyydän teiltä ymmärrystä.

Rakkauden tulisi vallita kaikkialla; mutta jotta se vallitsisi, on tarpeellista hävittää psykologisesta luonnostamme ... "kuiva elohopea" ja "arseeni-rikki".

"Kuiva elohopea" ei ole mitään sen kummempaa kuin moninaisia psykologisia kerääntymiä, henkilöitymiä psykologisista vioista, joita kannamme sisällämme.

"Arsenikki-rikki" on myrkyllinen tuli, himokas tuli joka on tulosta vastenmielisestä "kundapuskuri"-elimestä... helvetillinen tuli, joka sijaitsee ihmisen atomistisissa helveteissä.

Niin kauan kuin emme poista luonnostamme kaikkea sitä, mikä on kuivaa elohopeaa ja arsenikki-rikkiä, on mahdotonta, että sydämessämme voi hyrskytä se, mitä kutsutaan rakkaudeksi!

Valitettavasti on monia vihittyjä, jotka eivät kiinnitä huomiota kuivan elohopean eivätkä arseeni-rikin poistamiseen. Ja tämä on huolestuttavaa. Sillä totuudessa ja todellisuudessa he polkevat paikallaan; he eivät toteuta sisällään minkäänlaista prosessia.

Rakkaat Gnostiset toverit! Minulle satelee kirjeitä kaikista maailman maista. Ikävä kyllä, tuskin kukaan puhuu minulle Egon hävittämisestä. Kaikki ne, jotka kirjoittavat minulle, kaikki ne, jotka kirjoittavat Patriarkaalisiin pääkonttoreihin... pyytävät parantumista, pyytävät voimia, pyytävät rahaa, pyytävät sosiaalista asemaa [gnostisessa] liikkeessä ja liikkeen ulkopuolella. Kukaan ei kuitenkaan pyydä ohjeita kuivan elohopean, eivätkä arsenikki-rikin hajottamisen suhteen. Tämä on murheellista, sillä tällä menolla ainoa, mitä totuudessa ja todellisuudessa tulemme löytämään Keski-Amerikan ja Etelä-Amerikan maista, on hyvä sato Hanasmusseneita, joilla on kaksinkertainen painovoimakeskus!

Niin paljon hamuttujen vihkimysten saaminen ei merkitse vapautumista. Joku voi vastaanottaa kaikki 8 tulen vihkimystä, mutta ellei näitä vihkimyksiä pätevöitetä, silloin se kaikki on hyödytöntä; ja kaikki nuo vihkimykset hallussaan ja jopa Sisäisen Olemuksen korkeammat olemassaolokehot valmistettuina, he tulevat kietoutumaan maanalaisiin mineraalivaltakuntiin, jossa heidät pelkistetään kosmiseksi tomuksi.

Hanasmussen on kaksinkertaisen painovoimakeskuksen omaava henkilö - tämä jo tiedetään. Sillä korkeampiin olemassaolokehoihin pukeutunut Olemus muodostaa jumalallisen persoonallisuuden - ja Egon kanssa se muodostaa toisen persoonallisuuden; "hanasmussenilla" on sisällään kaksi persoonallisuutta, toinen enkelimäinen ja toinen paholaismainen.

Näin ollen, rakkaat toverini, ei ole mitään järkeä hamuta vihkimyksiä, asteita, voimia jne. On tähdättävä Kristifioitumiseen ja se on mahdollista vain poistamalla psykologisesta luonnostamme psykologiset kerääntymät.

Olemme antaneet teille Vallankumouksellisen psykologian, teidän tulee tutkia tuota teosta syvällisesti ja ennen kaikkea elää se; olisi hyödytöntä tutkia sitä ilman että elää sitä. Olemme myös antaneet teille Suuren kapinan [ei suom.], jotta voitte tutkia sitä ja elää sen. Ja me olemme antaneet teille Kultakukan Mysteerion [ei suom.], joka yhdistettynä kahteen jo mainittuun kirjaan muodostaa erityislaatuisen kolmikulmion. Näiden kirjojen avulla voi hajottaa Egon - (sillä edellytyksellä, että harjoittaa niissä olevia opetuksia).

Näin ollen, arvoisat toverini, on välttämätöntä kuolla luodakseen. Syvästi tuskissani näen, etteivät toverit halua kuolla (psykologisesti) Ja mitä näen kaikkien täällä läsnäolevien (tilasta), heillä menee erittäin huonosta, sillä he ovat hyvin vahvasti elossa (egossa). Ainoa tapa, jolla Kristus kykenee ylösnousemaan teissä kaikissa on se, jos kykenette saavuttamaan Egon, "minän", "minun itseni" radikaalin kuoleman.

Mitä tulee tilaan... jossa olette: te olette vain koneita erinäisten psykologisten kerääntymien palveluksessa. Korvaamattomia koneita luonnon taloudenhoidon kannalta. Jokainen ihmiskone kokoaa kosmisen energian määrättyjä tyyppejä ja alityyppejä, jotka muuntuvat ja välittyvät sitten edelleen Maapallon sisäisille tasoille... tämä palvelee luonnon ekonomiaa: luonto tarvitsee näitä voimia, joita me tiedostamattamme kuljetamme.

Kun jollakulla on aikomuksena työskennellä 9. sfäärissä [seksuaalialkemian parissa] luodakseen Sisäisen Olemuksen korkeammat olemassaolokehot, koko luonto yhdistää kaikki voimansa, tavoitteenaan johdattaa noviisi [vihkimyskokelas] harhaan. Se on ilmeistä, kun aloitamme työskentelyn... Kyklooppien Ahjossa [seksuaalialkemia], me tosiasiassa hyökkäämme luonnon ekonomiaa vastaan, eikä "hän" ei voi sietää sitä, että pakenemme hänen kynsistään. "Hänellä" [luonnolla] on suunnattomia voimia, omaan kehoomme asennettuina, nimenomaan puolustautumiseksi meidän "ylimielisyyttämme" vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti