perjantai 28. elokuuta 2009

Samael Aun Weor - Televisiohaastattelu #1, 3/3

"Hercolubus tulee nyt, täsmälleen Arjalaisen rodun lopussa, laittamaan lopun tälle rappeutuneelle ja turmeltuneelle sivilisaatiolle."


Samael Aun Weor: ...Totuuden nimessä minun on siis kerrottava teille, että Hercolubus on lähellä.

Kys: Kertoisitko meille, tohtori Samael Aun Weor, todella mielenkiintoisten lausuntojesi pohjalta, mistä vuoden 1999 maailmanlaajuinen katastrofi tulee koostumaan?

Samael Aun Weor: On erittäin hyödyllistä tarkastella tätä kysymystä. Epäilemättä, kuten sanoo Miguel Nostradamus, kuuluisa astrologi, Hercolubuksen lähetessä tulee näyttämään siltä, kuin taivaalla olisi kaksi aurinkoa. Ja tämä tulee hätkähdyttämään ihmisjoukkoja. Hercolubuksen ollessa lähellä ihmisistä tulee ylettömän hermostuneita.
Ilmiselvästi kyseisen maailman sähkömagneettiset aallot ovat voimakkaita. Tämän tapahtuessa kolmas maailmansota on jo päättynyt. Niinpä Maaplaneettamme tulee olemaan vahvasti ladattuna radioaktiivisuudella.

Miguel Nostradamus sanoo, että Hercolubuksen saapuessa kaikki, mitä on olemassa tänä päivänä, tulee lakkaamaan olemasta olemassa. Hän myös lausuu selkeästi, että kyseisen ajan tähtitieteilijät, kykenemättöminä ymmärtämään tämän taivaallisen liikkeen syvällistä merkitystä, tulevat suunnittelemaan tulevaisuutta. Heillä tulee olemaan kauniita harhaanjohtavia viisasteluja. Maapallon viisasten miesten hämmentämillä ihmisillä ei tule olemaan minkäänlaista mahdollisuutta puolustautua.

Joka kerta kun Hercolubus on tullut Maapallon luo, on tapahtunut katastrofi. Se tuli lemurialaisen rodun lopussa, jolloin tuon mantereen tulet alkoivat purkautua. Tiedätte jo, että Lemuria upposi 10 000 vuotta kestäneiden maanjäristysten ansiosta.

Se tuli Atlantiksen ajanjakson lopussa. Ja tiedämme jo, että Atlantiksen asukkaat kuolivat veden nieleminä, kuten kertomus Nooan tulvasta kertoo, kuten kaikki uskonnolliset historiankirjoitukset kaikkina aikoina ja kaikilta ajanjaksoilta, mainitsevat.

Ja kun se tulee nyt, täsmälleen Arjalaisen rodun lopussa, laittaakseen lopun tälle rappeutuneelle ja turmeltuneelle sivilisaatiolle. Ihmiskunta on nyt riittävän kypsä vastaanottaakseen viimeisen rangaistuksen. Tämä on se karu todellisuus, joka löytyy Nostradamuksen loistavista profetioista, juuri niin kuin ne on kirjoitettu hänen tunnetussa kirjassaan nimeltä "Las Centurias" (Vuosisadat). Ne, jotka kuulevat meitä, olkaa niin ystävällisiä ja tutkikaa tätä teosta. Tulette löytämään sieltä vahvistuksen lausunnoilleni. Perustavanlaatuisena pohjana suurelle katastrofille tulee siis olemaan Hercolubuksen saapuminen.

Näillä hetkillä astronomeilla on se kaukoputkiensa näkökentässä. Ja kaikilla maailman tarkkailuasemilla katastrofi on jo piirretty. Se on piirretty erinäisiin kosmisiin karttoihin. Se, että tämä asia ei nykypäivinä saa paljon julkisuutta, johtuu halusta välttää kollektiivista psykoosia.

Kys: Mitä tulee näihin tiedemiehen ja maailmanlaajuisen Gnostisen Liikkeen johtajan mielenkiintoisiin puheisiin ja vastauksiin, meidän täytyy kiittää, Aida, koko teknistä henkilökuntaa, jotka ottivat osaa tämän erinomaisen ohjelman tekemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti