perjantai 28. elokuuta 2009

Pyhä tuli

Nyt on ainoastaan sopivaa, että sytytämme rakkauden tulen sydämissämme. Hengen liekkiä täytyy kiihdyttää rakkauden loistokkaalla tulella. - Samael Aun Weor



Mieleemme muistuu Huehueteotl, Tulen Jumala, teurastettu karitsa, joka poistaa maailman synnit. Huehueteotl on tuli. Hän on INRI. Ja tuli palaa kaikessa, mitä on, mitä on ollut ja mitä tulee olemaan.

Kosmisen Kristuksen ristille on kirjoitettuna sana INRI. Ignis Natura Renovatur Integra. Tuli Luonnon Lakkaamatta Uudistaa. INRI on Kosminen Kristus. INRI on Tuli.

Tulitanssit olivat todellisuudessa ainutlaatuisia Anahuacin muinaisessa maassa. Olette jo nähneet näytteitä siitä, mitä nuo pyhät tanssivat ovat.

Kukaan ei todella tunne Tulta. Jos esimerkiksi raapaisemme tulitikun, ilmestyy tuli. Monet ajattelevat, että tämä johtuu kemiallisesta palamisesta, ja he ovat väärässä: tuli ei ole palamisen tulosta. Kun raapaisemme tulitikun, tapahtuu niin, että siihen lukittu piilevä tuli tulee esille. Se on nyt vapaa ilmaisemaan itseään. Mutta käsi, joka raapaisee tulitikun, tarvitsee tulta liikkuakseen. Ja sen jälkeen kun tulitikku on kulunut loppuun, tuli jatkuu. Niinpä tuli on se, mikä on, mikä on aina ollut ja mikä tulee aina olemaan!

Tulessa on astraalinimikirjoitus. Tulen astraalinimikirjoituksen tunteminen kiinnostaa meitä syvästi. Ilmiselvästi kyseinen nimikirjoitus on Intiimi Kristus, Kosminen Kristus. Tulien Tuli, Liekkien Liekki, on Kristus, on Logos, on Sana.

Tuli on ristiinnaulittuna Maapallolla. Jos lyömme kiveä teräsesineellä, näemme tulen ilmestyvän.

Ja Tuli saa aikaan elämää. Tuli on voimien voima. Tuli on elämä itse. Me tulemme olemassaoloon tulen ansiosta. Ja me lakkaamme olemasta kun elämän tuli poistuu. Kaikki elämän ja kuoleman prosessit ovat olemassa tulen ansiosta.

Ymmärrätte nyt, miksi Huehueteotlia, Tulen Jumalaa, palvottiin niin paljon. Ymmärrätte nyt, miksi rituaalisia tulitansseja tanssittiinmuinaisen Meksikon maalla. Tuli on aina kunnioituksen arvoinen.

Ymmärrätte nyt, vastaavuuksien kautta, myös sen, miksi Parsis palvoi tulta. Ymmärrätte nyt, miksi vestaalit sytyttivät aina Tulen muinaisessa Roomassa.

Toverit, nyt on ainoastaan sopivaa, että palaamme Tulikulttien pariin. Nyt on ainoastaan sopivaa, että sytytämme rakkauden tulen sydämissämme. Hengen liekkiä täytyy kiihdyttää rakkauden loistokkaalla tulella.

Ystävät, muistakaa, että tunnus-sanamme on THELEMA (tahdonvoima)! Vain Adamin ja Evan eroottisen yhteyden välityksellä voi liekki ilmestyä sisällämme, tässä ja nyt. Ikuista rauhaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti