perjantai 28. elokuuta 2009

Samael Aun Weor - Televisiohaastattelu #1, osa 2/3

"Oma havaintoni ja ymmärrykseni asioista kertoo, että me elämme lopun aikoja. Ihmiset uskovat, että lopun ajat tulevat saapumaan muutaman tuhannen vuoden päästä, mutta he ovat väärässä."


Kys: Kun nyt siirrymme puhumaan katastrofeista, profetioista ja muista erikoisista aiheista, jotka täyttävät ihmiset pelolla, voisitteko kertoa meille jotain Miguel Nostradamuksesta, Tri. Samael Aun Weor?

Samael Aun Weor: Ilomielin. Miguel de Nostradamushan oli suuri lääkäri-astrologi keskiajalta. Hän oli opiskellut egyptiläistä viisautta. Sanotaan, että hän vietti kaikki yönsä katsellen huolellisesti ja silmiään räpyttämättä kupariastiassa olevaan veteen. Jotkut sanovat, että tässä läpinäkyvässä vedessä hän kykeni näkemään täydellä ja tarkalla selkeydellä tulevaisuuden tapahtumat.

Miguel de Nostradamus oli suuri selvännäkijä. Kukaan ei voi kiistää tätä. Tähän päivään saakka kaikki Miguel Nostradamuksen profetiat ovat toteutuneet matemaattisella tarkkuudella. Hän ennusti myös toisen maailmansodan. Hän antoi jopa Hitlerin nimen yhtä virheellistä kirjainta lukuunottamatta. Luulenpa, että virhe oli "kääntäjien" taholla.

Ja ilman epäilystä hirveä tulevaisuuden profetia tulee toteutumaan, se, joka liittyy kuuluisaan vuoteen 1999. Hän myös ennusti kolmannen maailmansodan ja monia muita poikkeuksellisia tapahtumia.

Oman havaintoni ja ymmärrykseni asioista kertoo, että me elämme lopun aikoja. Ihmiset uskovat, että lopun ajat tulevat saapumaan muutaman tuhannen vuoden päästä, mutta he ovat väärässä.

Kys: Tohtori, nyt kun mainitset kolmannen maailmansodan, modernit tiedemiehet puhuvat siitä paljon. Onko totta, että tulee olemaan hirveä kolmas maailmansota?

Samael Aun Weor: Se on kiistatonta! Miguel Nostradamus ennusti ensimmäisen ja toisen ja myös kolmannen. Menneisyyden suuret viisaat olivat jo ennustaneet kolme maailmasotaa tälle vuosisadalle. Luulen, että pahin on vielä tulossa: kolmas. Se tulee olemaan hirvittävä atomistinen joukkomurha. Kauhistuttava. Maailman tärkeät kaupungit tulevat katoamaan ydinräjähdyksissä. Pahinta tässä asiassa tulee olemaan radioaktiivinen saastuminen. Kolmannen maailmansodan myötä ilmakehä tulee saastumaan kauhistuttavalla tavalla. Radioaktiivisuus tulee leviämään ilmaan, vesiin ja itse asiassa kaikkeen, mitä on olemassa. Sateet esimerkiksi tulevat olemaan radioaktiivisia. Viljasadot tullaan menettämään. Ja ne tullaan menettämään yksinkertaisesti siitä syystä, että kukaan ei kykene käyttämään niitä; siinä kaikki. Se, että on syötävä radioaktiivisuuden saastuttamaa ruokaa, on hyvin vakava asia! Ja sillä tavoin asia tulee kuitenkin olemaan.

Ei ole epäilystäkään, etteikö kolmas maailmansota olisi ovella. Toisaalta meillä on tässä ajassa nälkää, lohduttomuutta, kauhistuttavaa janoa. Arvomaailmat ovat kriisissä jne. Kaikki tämä tuo meitä vähä vähältä lähemmäs kohti kolmatta maailmansotaa.

Kiistämättä jokaisella meillä on sisällämme kaikki ne tekijät, jotka aiheuttava sotaa: itsekkyys, viha jne. jne. jne.

Kys: Voisitko kertoa meille, tri. Samael Aun Weor, kuinka noiden maailmanlaajuisen konfliktin hetkinä, tulevatko... nyt kun on niin paljon puhetta maan ulkopuolisista olennoista... tulevatko he puuttumaan asiaan meidän hyväksemme... tai päinvastoin, tulevatko he antamaan panoksensa meidän tuhoutumisemme eteen?

Samael Aun Weor: No, ihmisillä on niin monia käsityksiä tästä maan ulkopuolisten olentojen asiasta, että on parasta analysoida tätä ainakin hiukan.

Totuuden nimessä sanomme, että maan ulkopuolisia olentoja on olemassa, huolimatta siitä, että epäuskoisilla on epäilyksensä. Tämä avaruusolentoja koskeva asia on havainnollistettu täysin. Omalta osaltani minun täytyy kertoa teille, että olen vahvistanut maan ulkopuolisten olentojen olemassaolon! Olin nimittäin liittovaltion alueella, leijonien aavikolla, henkilökohtaisesti tekemisissä galaksienvälisten matkaajien aluksen kanssa. En ole koskaan kertonut ihmisille näistä asioista, sillä en näe syytä kertoa tätä tarinaa kaiken aikaa. Haluan kuitenkin kertoa teille painokkaasti, että he haluavat auttaa meitä. Ei ole outoa, että heidän täytyy puuttua asiaan silloin, kun lankeamme suureen atomistiseen joukkotuhoon.

He ovat aina auttaneet ihmiskuntaa. He risteilevät kaikkialla avaruudessa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun he käyvät meillä! He ovat aina käyneet meillä, ja he tulevat aina käymään meillä! Epäilemättä he eivät voi hylätä meitä. Heidän täytyy puuttua asiaan auttaakseen meitä!

He ovat ihmisiä sanan täydessä merkityksessä! Mutta todellisia ihmisiä. Asetan tietyn painotuksen tähän lausuntoon, sillä sattumoisin me Maapallon asukkaat olemme päinvastoin älyllisiä eläimiä! Ja siinä kaikki!

Kys: Tohtori, puhutaan paljon planeetta Hercolubuksesta, tai Punaisesta planeetasta, joksi tiedemiehet ovat sen nimenneet. Onko totta, että tämä planeetta tulee törmäämään Maahan?

Samael Aun Weor: Se mitä sanot on jo asianmukaisesti todistettu maailman havaintoasemilla. Haluan kuitenkin selventää, että tämä törmäys tulee olemaan sähkömagneettista laatua. Se ei ole massojen fyysinen yhteentörmäys. On selvää, että mikäli planeetta Hercolubus kulkee liian läheltä Maaplaneettaamme, se tulee saamaan aikaan katastrofin. Hercolubus vain sattuu olemaan jättiläismäinen maailma! Voisimme sanoa sen olevan useita kertoja suurempi kuin Jupiter, aurinkokuntamme titaani. Ja kulkiessaan niin läheltä meidän maailmaamme, sen täytyy saada aikaan Maan akselien kumoutuminen. Joten meret tulevat silloin seisomaan eri paikassa ja nykyiset maat tulevat uppoutumaan meren pohjaan.

Kuitenkin, ennen kuin tämä Maan akselien kumoutumisen katastrofi saapuu, tuli tulee aktivoitumaan. Kiistatta Hercolubuksen lähestyessä planeettamme sisällä oleva nestemäinen tuli, tulee pomppaamaan pinnalle. Silloin kaikkialla tullaan näkemään purkautuvia tulivuoria, ja niiden mukana vahvoja maanjäristyksiä. Ja kaikki maailman suuret kaupungit tulevat kaatumaan. New York, Pariisi, Lontoo, Buenos Aires ja jopa rakastettu liittovaltion alueemme Meksikossa - mikään ei tule säästymään verilöylyltä.

Ne, jotka eivät usko, saavat olla uskomatta. Tosiasiat ovat tosiasioita, ja kun olemme kasvotusten tosiasioiden kanssa, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antautua. Joten Hercolubus on tulossa. Se on maailman tähtitornien näkökentässä. On jo olemassa tähtikarttoja, joista näkyy Hercolubuksen kiertorata! Se kuuluu Tilo-nimiseen aurinkokuntaan ja on ilmeistä, että sen täytyy tulla hyvin lähelle meitä. Tuo maailma on äärimmäisen jättiläismäinen ja sen täytyy aiheuttaa hirveitä mullistuksia Maapallollamme. Joten tällä tavoin Hercolubus tulee aiheuttamaan tulen ja veden välisen kaksintaistelun maailmamme sisällä; ja kaikki, mitä on olemassa tänä päivänä lakkaa pian olemasta olemassa.

Ihmiset eivät siis usko? He siis nauravat? Mitä sillä on väliä tieteelle ja mitä sillä on väliä meille? On kirjoitettu, että se, joka nauraa asialle, jota hän ei tunne, on lähellä tulla idiootiksi. Tämä on puistattava lausunto.

Totuuden nimessä minun on siis kerrottava teille, että Hercolubus on lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti