perjantai 28. elokuuta 2009

Samael Aun Weor - Televisiohaastattelu #2, osat 3 ja 4



ALKEMIA

- Yli 700 vuotta sitten eli hyvin merkillinen mies, Raymond Lully, ei sen vähempää kuin hän, joka loi ajattelevan koneen, joka valmistettiin käyttämällä Gnostikkojen teoriaa kabbalistisista periaatteista, ja joka ei tosiasiassa eronnut juuri mitenkään modernista tietokoneesta.

Onko totta, tohtori, että Raymund Lull, 700 vuoden kuluttuakin - elää yhä, ja jos, niin kuinka hän on onnistunut siinä?

Samael Aun Weor: No, Raymond Lull tunsi metallitransmutaatiotieteet. Hän tapasi muuntaa lyijyä kullaksi. Hänellä oli myös hallussaan ikuisen nuoruuden eliksiiri. Ikävä kyllä, Raymond Lull kuoli ennen kuin hän kykeni käyttämään tuota eliksiiriä. Hänen aikalaisensa Nicolas Flamel kuitenkin kykeni käyttämään tuota ikuisen nuoruuden eliksiiriä. Hänen vaimonsa, Perrenelle saavutti tämän myös. Niinpä tämä pariskunta elää yhä Indostanissa. Ja he nauttivat täydellisestä terveydestä, kuten turkkilainen dervissi vastikään väitti, kuolematon dervissi.

On siis olemassa kuolemattomia ihmisiä. Nicolas Flamel oli yksi heistä. Raymond Lull, vaikka hän tunsi salaisuuden, ei saavuttanut sitä, sillä hän kuoli ennen kuin kykeni hyödyntämään salaisuuttaan.

Me Gnostikot säilömme tuota salaisuutta. Ja on ilmeistä, että opetamme sen niille, jotka osoittavat todellista rakkautta viisautta kohtaan. Nämä hakijat joutuvat kuitenkin ankariin opintoihin. Ja hirvittäviin testeihin.

Mitään ei anneta meille lahjana. Rahaa emme pyydä, mutta me vaadimme kandidaatilta oikeamielistä käytöstä. Kuka tahansa, joka todella haluaa saavuttaa kuolemattomuuden, voi siis saavuttaa sen. Mutta tämä edellyttää laajoja opintoja ja suunnatonta esoteerista itsekuria.

Kys: On täydellisesti tunnettua, että alkemistit kykenivät saavuttamaan ikuisen nuoruuden eliksiirin. Kreivi St. Germain on yksi alkemistisen viisauden suurimpia esilletuojia. On huhuttu, että hän myös kykeni saavuttamaan tämän suuresti tavoitellun eliksiirin ja että tämän tosiasian vuoksi hänen on ollut mahdollista elää meidän aikaamme saakka ja välttää oman aikansa samoin kuin nykyajan skeptisyyden ja fanaattisuuden ongelmat. Hän on ottanut identiteettjä kuten Willian Shakespeare ja muut, ilmentyäkseen ajan tuhoutumiseen [aikojen loppuun] saakka. Onko tämä totta? Mitä sanottavaa teillä on tämän asian tiimoilta?

Samael Aun Weor: Giovanni Papini kertoo kokemuksia Kreivi St. Germainista. Hän tapasi tämän Intiaan matkaavalla laivalla. Kreivillä ei ollut mitään vaikeuksia näyttää valtakirjojaan kirjoittajalle. Intian satamassa hän astui maahan ja ryhmä tiibetiläisiä vanhoja miehiä otti hänet vastaan. He veivät hänet Tiibettiin. Tämä tapahtui siellä vuonna 1939. Ilmiselvästi kreivi kävi Eurooppalaisen valtion avainhenkilöiden luona ennen toista maailmansotaa. Hän neuvoi heitä, hän suostutteli heitä olemaan lähtemättä mukaan sotaan. Kreivi elää yhä lukemattomista vuosisadoista huolimatta.




Kys: Toinen omalaatuinen antiikin alkemisti, joka oletettavasti saavutti kuolemattomuuden löydettyään filosofin kiven, on Nicolas Flamel. Mitä osaatte kertoa tästä?

Samael Aun Weor: No, Nicolas Flamel, suuri viisas alkemistimies kaiversi Pariisin Naisemme temppelin seinille loisteliaita symboleja, vertauskuvia alkemian eri tasoista. Hän tapasi rikastuttaa Eurooppaa löydöksillään ja silti hän pysyi köyhänä. Nicolas Flamel on ollut arvoituksellinen mies. Kuten on jo sanottu, hän elää tänä päivänä Intiassa vaimonsa Perrenellen kanssa. Hänellä on hallussaan ikuisen nuoruuden eliksiiri ja filosofin kivi. Moni saattaa ajatella, että se, mitä sanomme, on liioittelua. Ilmiselvästä tämän tyyppiset lausunnot ovat sen ympäristön ulkopuolella, jossa me olemme. Mutta totuus on totuus ja se täytyy kertoa hinnalla millä hyvänsä.

Samael Aun Weor: Moni saattaa ajatella, että se, mitä sanomme, on liioittelua. Ilmiselvästä tämän tyyppiset lausunnot ovat sen ympäristön ulkopuolella, jossa me olemme. Mutta totuus on totuus ja se täytyy kertoa hinnalla millä hyvänsä.

Kys: Tohtori, on myös sanottu, että Turkin tanssivat dervissit olivat myös suuria alkemisteja. Kerro meille, miten he työskentelevät ja mikä on alkemistisen työn tavoitteena?

Samael Aun Weor: Turkissa on 30 kuolematonta tanssivaa dervissiä. He tapaavat 20 vuoden välein tuossa maassa. He saavuttivat kuolemattomuuden alkemian tieteen kautta. Jokainen alkemisti on mutantti. Alkemistin kehon tulee käydä läpi kolme määrättyä tasoa. Ensimmäiseksi, uudelleeninkrudoituminen. Toiseksi, uudelleenvitalisotuminen. Ja kolmanneksi, mutaatio. Näin ollen jokainen todellinen alkemisti on mutantti. Me alkemistit tunnemme elämän tieteen. Ja se on hallussamme. Virallinen tiede ei tunne elämän tiedettä. Me tunnemme sen ja voimme tehdä itsestämme kuolemattomia.

SOSIOLOGIA

Kys: Kaikki meksikolaiset rakastavat härkätaisteluja, puhumattakaan potosinialaisista, jotka tuntevat suurta rakkautta tätä taidemuotoa kohtaan. Surullista kyllä, kukaan ei tiedä, mistä suuret kohtaukset härkien kanssa ovat alunperin saaneet alkunsa. On hyvä selventää saman tien, että härkätaito ei ole jotain mekaanista, vaan jotain ylimaallista.

Tohtori Samael Aun Weor, mitä valoa voit antaa meille tämän aiheen tiimoilta?

Samael Aun Weor: Totuuden nimessä meidän täytyy sanoa, että tämä taito on hyvin muinainen. Jo uponneen Atlantiksen Neptunuksen temppelissä järjestettiin härkätaisteluja. Tuona aikana 12 eläinradan merkkiä loistivat periferialla. Ihmisjoukot mietiskelivät kuninkaallista taidetta. Tässä on ainutlaatuista symboliikkaa. Oppipojat ovat todellisuudessa keihäsmiehiä. Kumppaneita edustavat lipunkantajat. Ja härkätaistelija on täydellinen symboli mestarista, joka on kyennyt tuhoamaan psykologisesta luonnostaan kaikki psykologiset viat, toisin sanoen eläimellisen egon.

Niinpä tämä taito on mahtava. Ennen härkätaisteluun astumista härkätaistelija, mahtavassa valopuvussaan, polvistuu nöyränä neitonsa edessä. Ei ole aiheetonta muistaa, että Jumala Neptunuksen muinaiset härkätaistelijat palvoivat aina Jumalaista Äitiään. Tällä tavalla kyseinen käytäntö on säilynyt perinteessä. Ja tämä tekee härkätaistelusta mahtavan työn.

Kys: Miten tavatonta ja mahtavaa onkaan se symboliikka, jonka olet antanut meille härkätaidosta, tohtori! Tahtoisimme teidän jatkavan selitystänne tästä aiheesta.

Samael Aun Weor: Härkäesoterismi on enteellistä. Jo menneiden aikojen suuret viisaat ihmiset kirjoittivat kauniita teoksia härkäesoterismista. Kiistämättä härkä symboloi eläimellistä egoa, toisin sanoen kokeellisen psykologian "minää", joka meillä kaikilla on sisällämme, joka on rypäs haluja, intohimoja, vihaa jne. jne. jne. Härkätaistelijan vaatteet ovat myös suuresti symbolistisia. Miekka esimerkiksi edustaa tahtoa, tahtoa, jota tarvitsemme hallitaksemme itseämme, kontrolloidaksemme eläimellisiä intohimojamme. Viitta edustaa painokkaasti sapienssia, viisautta. Ja yleisesti ottaen kaikki, mitä härkätaitoon liittyy, on syvästi vertauskuvallista. Härkäesoterismi johdattaa meidät viisauteen.

- Erittäin paljon kiitoksia, tohtori Samael Aun Weor. Vastauksenne ovat olleet vaikuttavia, kiinnostavia etenkin potosinialaiselle yleisölle. Toivottaen hyvää illanjatkoa, minä olen Aida Darliavski.

- Ja ennen kuin toivotamme hyvää illanjatkoa, lausumme katsojillemme esityiskutsun osallistua kokouksiimme, jotka käsittelevät kaikkia näitä tiedollisia kokonaisuuksia, paikkana Mariano Otero 626. Oikein hyvää illanjatkoa.

Samael Aun Weor: Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti