perjantai 28. elokuuta 2009

Samael Aun Weor - Televisiohaastattelu #2, osa 1 ja 2


- Aida, viime maanantain lähetyksessämme selitimme lyhyesti Gnosiksen olennaista luonnetta. Ja tänään tahtoisin, että selittäisit katsojillemme lisää.

- Kyllä, tottakai, Fernando. Gnosis on tietoa, joka käsittelee ihmisolennon ongelmia. Se on nyt läsnä koko ihmiskunnan nykypäivänä kärsimien tunnekriisien yhteydessä

Gnostiset tutkimukset kattavat kaikki tietämyksen tasot ja kaikki elämän rutiinit. Tämän lisäksi niiden pyrkimyksenä on inhimillinen tasapaino kaikilla ihmistietämyksen alueilla löytämällä ja soveltamalla asianmukaisesti elämän ihmiselle tarjoamia tieteellisiä kaavoja, yhtenäistä viisautta itsemme tuntemiseksi niin että lakkaisimme olemasta ihmiskoneita.
Gnosis on tietoa, dynaaminen kieli, joka on joskus järkyttävä, mutta miellyttävä kokemus nykyihmiselle. Perimmiltään Gnosiksen lähestymistapa on hyvin moderni.

EGYPTILÄISET MUUMIOT

- Yleisön pyynnöstä ja hyödyntääksemme tohtori Samael Aun Weorin läsnäoloa, hän on jälleen ohjelmassamme, niin että voimme puhua monenkirjavista aiheista. Tällä kertaa kuitenkin jätämme syrjään suuren lopullisen tuhon aihepiirin, eikö vain, Aida?

- Todellakin, Fernando. Tällä kertaa meillä on sarja kysymyksiä arvoituksellisista egyptiläisistä muumioista. Tri. Samael, tiedetään, että on olemassa kahden tyyppisiä muumioita: eläviä muumioita ja kuolleita muumioita. Miten voimme erottaa nämä kaksi tyyppiä?

Samael Aun Weor: Todellakin, olemassa kahden tyyppisiä muumioita: eläviä ja kuolleita. Kuolleiden vieressä hautakammiossa on aina alabasterimalja, joka sisältää kuolleen ruumiin sisäelimet; näin ollen kuolleilla muumioilla ei ole sisällään sitä, mikä on alabasterimaljassa.

Kiistämättä egyptiläiset tunsivat tieteen, jota moderni ihminen ei osaa edes etäisesti otaksua. Eksoottisilla ja epätavallisilla välineillä egyptiläiset saivat fyysisen ruumiinsa horrostilaan. Jälkeenpäin nuo horroksessa olevat ruumiit sijoitettiin sarkofagien sisälle, jonka jälkeen he piilottivat ne tiettyihin paikkoihin. Nuo horroksessa olevat ruumiit pystyivät ylläpitämään elintoimintojaan näihin päiviin saakka. Ilmiselvästi niiden elintoiminnot ovat väliaikaisesti toimettomina, latentissa tilassa. Elävä muumiot ovat epäilemättä muinaisen tieteen ihme. Ja riippumatta siitä uskotteko sitä vai ette, totuus on, että tänä päivänä ja tässä ajassa on muinaisia Mestareita, jotka saivat elävät muumionsa poistumaan tuhatvuotisista hautakammioistaan. He elävät muumioidensa sisällä ihmiskunnan keskuudessa tällä nimenomaisella 1900-luvulla. Tämänkaltaiset kuolemattomat Mestarit suoraan sanottuna nauravat meidän niin mahtailevalle "modernille sivilisaatiollemme".

Kys: Voitteko kertoa meille, tohtori, onko Lobsang Rampan tapauksessa kyse atomistisesta vaihdoksesta elävän muumion ja Lobsang Rampan kehon kesken?

Samael Aun Weor: Varmasti, sillä tavalla se tapahtui. Tuesday Lobsang Rampa kuoli. Hänen fyysinen ruumiinsa kuitenkin muumioitiin. Kuitenkin, aivan kuten kirjailija itse sen kertoo, hän ruumiillistui omasta tahdostaan englantilaisen miehen fyysiseen kehoon. Tahdon sanoa, että sielu, henki tai miksi vain haluatte kutsuta sitä, inkarnoitui tämän engelsmannin fyysiseen kehoon. Jälkeenpäin, atomistisen vaihdoksen keinoin Tuesday Lobsang Rampa pukeutui jälleen tiibetiläiseen fyysiseen kehoonsa. Vaikkakin ilmiselvästi muuttuneella tavalla. Tuesday Lobsang Rampan antama kertomus on loistelias. Olemme joka tapauksessa ottaneet kyseisen kertomuksen hyvin vakavasti. Näin siinä siis tapahtui. Kiistämättä egyptiläiset muumiot ovat jotain samankaltaista, mutta paljon edistyksellisempiä.

Kys: Tohtori, voivatko arkeologien ja egyptologien egyptiläisissä pyramideissa tekemät kaivaukset vaarantaa muumioiden evoluution tai paremmin sanoen luonnollisen kehityksen?

Samael Aun Weor: Arkeologit tekevät monia pyhäinhäväistysrikoksia. Esimerkkinä meillä on Tutankhamonin muumion tapaus. 22 arkeologia, jotka uskalsivat häpäistä kyseisen haudan, kuolivat. Kerrottakoon nykykansalle, että muinaiset ihmiset olivat viisaampia. Joten he saavat turhaan yrittää pitää pilkkanaan menneisyyden viisaiden antamia varoituksia, jotka on kirjoitettu noiden pyhien hautakammioiden lyömättömiin seiniin. Oli miten oli, noiden hautakammioiden avaaminen on epäilemättä vaarallista.

Eläviä muumioita ei kuitenkaan voi löytää niin helposti, sillä niitä suojelevat eräät salaiset metodit, joita emme koskaan aio paljastaa. Modernit arkeologit voivat löytää kuolleita muumioita. Elävät muumiot on kuitenkin suljettu eräisiin paikkoihin ihmiskunnan tähden.




Kys: Egyptiläiset elivät Niilin rannoilla; ja on hyvin tunnettua, ettei tuon joen pitkää virtausta pitävillä mailla ole lainkaan kultaesiintymiä. Egyptiläisillä lienee ollut hallussaan suuri viisaus ja taito, joka salli heidän tehdä kultaa alemmista metalleista?

Samael Aun Weor: Varmasti egyptiläiset osasivat muuntaa alempia metalleja kullaksi. Myös esi-isämme täällä Meksikossa osasivat hieroa kultaa. Saman voimme sanoa Inkoista. On siis tosiasia, että muinaisina aikoina oli olemassa todellisia alkemisteja, jotka kykenivät muuntamaan lyijyn kullaksi.

Kulta itsessään on ilmiselvästi kallisarvoinen metalli, ei ainoastaan taloudellisesta näkökulmasta, vaan myös Hengen transsendenttien totuuksien valossa. Keskiajan alkemistit tunsivat myös metallien muuntamisen tieteen: Paracelsus, Nicholas Flamel, Raymond Lully ja monet muut saavuttivat lyijyn muuttumisen kullaksi. Tämä on jo todistettu.
Kys: Tohtori, jos egyptiläisillä oli kapasiteetti muuntaa lyijy kullaksi, mitä nykynainen voi tehdä saadakseen itselleen sellaisen voiman?

Samael Aun Weor: Kiistämättä naisella on samat oikeudet kuin miehellä, joten hän voi saavuttaa samat korkeudet. Tunnen naisalkemisteja, joka on saavuttaneet lyijyn muuntamisen kullaksi. On ilmeistä, että tätä varten naisen täytyy tutkia Hermeettistä tiedettä, Hermeettistä taitoa. Arabit toivat tuon tieteen Eurooppaan. Keskiajalla oli suurta kysyntää tälle tieteelle. Vakavat ihmiset omistautuivat Alkemian tutkimiselle. Muistakaamme abotti Trithemius, Paracelsuksen mestari, ja Cornelius Agrippa, toinen suuri alkemisti. Heidän ohellaan oli myös monia muita erittäin tunnettuja, kuten herra Louis de Estisac ja kuten hyvin kuuluisa Kreivi St. Germain.

Kys: Tohtori, miten on mahdollista, että nykytiede, joka on niin voimakas ja matkustaa kuuhun jne., ei ole saanut selville salaisuutta alempien metallien muuntamisesta kullaksi?

Samael Aun Weor: Nykytieteellä on loistokkaita keksintöjä, kuten televisio, radio jne. jne. jne. Se on kuitenkin jättänyt huomiotta muinaisten alkemistien tieteen. Tiedemiehet ovat aliarvioineet sen. Joten katson, että heidän virheensä on siinä. Nykytiedemiehille olisi hyödyllistä palata jälleen tutkimaan alkemiaa. Ilmiselvästi Hermeksen tiede kätkee sisäänsä tavattomia yllätyksiä. Se on epäilemättä arvokas, ei ainoastaan lyijyn kullaksi muuttamisessa vaan lisäksi kuuluisan ikuisen nuoruuden eliksiirin saavuttamisessa. Tällä hetkellä on tiedemiehiä, jotka keksivät seerumeita pitkittääkseen elämää. Kuitenkin noista seerumeista huolimatta kuuluisimmatkin ihmiset kuolevat "esimerkillisten tiedemiesten" ympäröiminä.

Kys: Tohtori, kerro meille lopuksi, mitä on transmutaatio?

Samael Aun Weor: Ilomielin vastaan, Aida, jotain transmutaatiosta. Transmutaatio on loistokas tiede, jonka keinoin meidän on mahdollista muuntaa yksi substanssi toiseksi. Jos  esimerkiksi muunnamme lyijyn kullaksi, näemme siinä transmutaatiotapahtuman. Voimme esimerkiksi muuntaa loistokkaita seksuaalivoimia tahdoksi, tietoisuudeksi, viisaudeksi, rakkaudeksi jne. Jo Sigmund Freud kiinnitti psykoanalyysissaan huomiota seksuaaliseen transmutaatioon. Samalla tavoin on mahdollista muuntaa yksi metalli toiseksi. Tiedemiehet pystyvät tekemään sen tänä päivänä atomitieteen keinoin. Kullan valmistaminen on heille kuitenkin näinä päivinä kallimpaa kuin luonnollisen kullan arvo. Keskiajan alkemistit kuitenkin pystyivät näihin päiviin saakka kadoksissa olleen salaisia tieteen keinoin muuntamaan lyijyn kullaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti